Re: Vraagje aan de WAPF eters

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Vraagje aan de WAPF eters Re: Vraagje aan de WAPF eters

#83864

Webmaster
Bijdrager

Ik heb mijn hele leven lang al een ‘duiknek’. Het kost mij moeite om recht naar voren te kijken en naar boven kijken is nog lastiger. Ook heb ik nooit met mijn vingers mijn tenen aan kunnen raken, niet staand en niet zittend. Ik heb hier al eens eerder geschreven dat ik de ‘reincarnatie van een eikenhouten deur’ ben. 🙂

Wat is er veranderd? Ik ben rechter gaan lopen en iets leniger geworden. Dat merk ik vooral aan de manier waarop ik loop, ik loop minder ‘stram’. Ik kan nog steeds niet mijn tenen aanraken en heb geen enkele illusie dat dit ooit nog gaat lukken. Ik weet niet hoe jij hier tegenaan kijkt, Peti, maar ik heb van kinds af aan altijd al gezegd dat ik ‘korte spieren’ heb. Mijn hele lijf is gemaakt voor korte krachtexplosies.

Mentaal en spiritueel is er veel veranderd. Ik heb spiritualiteit ontdekt, terwijl ik voorheen een complete zwartgallige niet-gelover was. Ik weet dat ik hier regelmatig kritiek krijg vanwege mijn vermeende ‘betweterigheid’, ‘grootheidswaanzin’ en ‘opvliegerigheid’, maar je had mij moeten meemaken voordat ik deze voeding had ontdekt. Ik was een explosief kruidvat met een zeer kort lontje! Nu gebruik ik dit vuur in mij om op niet mis te verstane wijze door de illusies heen te prikken van mensen. Ook op dit forum worden er nog de nodige onzinverhalen verspreid! Maar ik ben niet de hele tijd aan het strijden, ik help mensen waar ik kan. Alleen is de beste hulp die ik ze soms kan bieden ze proberen te bevrijden van hun valse geloofsovertuigingen.

Ik ben lichamelijk, geestelijk en spiritueel veel meer in balans. Ik ben beter doorvoed dan ooit en mijn grootste probleem, een instabiele bloedsuikerspiegel, is WEG, volkomen VERDWENEN! Je hebt geen idee hoeveel rust dat geeft!

Mike