Re: Voorstellen Food en Mood

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Voorstellen Food en Mood Re: Voorstellen Food en Mood

#65856

Anoniem

De lever is geen succes 🙁 volgende week nog maar eens op een andere manier proberen, ik lust het wel, vroeger ook al wel eens gegegeten.

Vloeibaar is het beste ik weet het maar hij “lust”geen rauwe melk, heeft 1x wat geproefd en vond het echt niet lekker terwijl hij al jaren rauwmelkse kaas eet terwijl we zelf niet eens wisten dat deze kaas rauw is haha. Nu maak ik er chocolademelk van maar hij weet niet dat dit van rauwe melk is 😈 soms moet je ze niet wijzer maken toch! Rauwe slagroom ik kan het nergens vinden?

Wat je schrijft op je gevoel af gaan ik weet dit eigenlijk ook wel ik heb al jaren op mijn gevoel zijn opvoeding gedaan dus waarom nu niet vraag ik me af 😯

Wat goed dat jij het zo goed doet wbt je zoon ook met een vakantie, tot nu toe is hij nog nooit echt alleen op vakantie geweest omdat ik altijd zeg dat dit niet gaat met zijn voeding ik denk dat ook ik hierin hem moet gaan loslaten. Ik weet gewoon wat het met zijn lichaam doet hij wordt gewoon ziek van voeding die niet gezond is voor hem maar dan zegt hij liever ziek dan niet mee kunnen doen tja…. en daar in ga ik nu anders denken als hij dit wil ok dan wil hij dat ahummmmm.

Toen ik vroeg wat hij wilde eten keek hij mij aan van heee?? maak jij de beslissing maar zei hij, nee dat mag jij voortaan doen en ja hij reageerde daar wel heel goed op.

Daarna had hij nog iets waarvoor hij een keuze moest maken aangezien hij moeilijk zelf beslissingen kan maken zei ik nu ook deze keer dar hij nu toch echt zelf tot een besluit moet komen. goed van mij toch haha.

Gelukkig is onze band erg goed en kunnen we samen “vaak” goed met elkaar in gesprek gaam.

Wel heeft hij het vaak ook over fitnessen net als je zoon, ik hoop dat ik ooit ook een “Ad” tegen mag komen ik heb het tot nu kunnen voorkomen en ik heb hem ook over Ad en je zoon verteld, hij is het ook gaan opzoeken maar hij begrijpt er niets van, wel vraagt hij er vaak naar maar waar vind ik zo iemand die net als Ad jouw zoon zo steunt!

En jij zegt dat jij niet denkt dat jij het goed doet maar zoals jij schrijft over je zoon denk ik dat je het heel goed doet, met heel veel liefde en dat is voor mij de allerbelangrijkste voeding die een kind kan krijgen!!

Bedankt voor je advies.