Re: Voorstellen Floor

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Floor Re: Voorstellen Floor

#36684

Anoniem

Mike, bedankt voor het meedenken! Ik heb veel vragen en zal het niet met alles eens zijn maar ben vastbesloten om nu eindelijk de ideale voeding te vinden waar ik gezond op ga worden!

Ik zal bovenaan beginnen, ik weet eerlijk gezegd echt niet of het echt veel koolhydraten zijn want als ik een cracker eet dan is het maar een cracker bijv. die bestaat dan voor 50% uit boekweitvlokken. Zo doe ik het met de koekjes ook altijd, 50% vet en/of eiwitten erbij. Je hebt toch ook koolhydraten nodig? Maar hoeveel? Ik heb een tijd echt minder koolhydraten gegeten maar eigenlijk trokken mn bijnieren dat niet. Zeker in de ochtend heb ik het echt nodig, omdat ik me ‘s morgens altijd het meest beroerd voel.

Het zou dus beter zijn om te minderen met kikkererwtenmeel, boekweit/havervlokken en amandelmeel, waar zou ik nog meer mn koolhydraten uit kunnen halen ipv dit?

In mn smoothie gaat maar heel sporadisch bladgroenten hoor en zeker geen kool, maar waar zit oxaalzuur in?

Aan welk vet vlees kan ik denken? idd dat eet ik niet zo vaak, wel eet ik af en toe kippenlever.

Zuivel neem ik idd niet, omdat ik al een hele tijd geleden gestopt ben met gluten (bijna) en zuivel en daardoor enorm, mentaal vooral qua concentratie, opgeknapt ben met behulp van LDN. Ik heb nog een blauwe maandag aan de Ritalin gezeten maar dat ging niet, gelukkig achteraf. En dit is een heel aardig alternatief. Dus over zuivel ga ik even rustig nadenken omdat ik niet weet hoe dat gaat vallen. Orgaanvlees, is dat dus lever of is er ook nog wat anders? Ik eet wel veel eieren. Ook rauw.

Zou het dan goed zijn om iets minder eiwitten te eten? ben altijd zo bang voor mn spieren die ik al bijna niet meer heb ivm de HC.

Zou dat de vertering zijn dan met die groenten? Ik bedoel dat na het eten van groenten mn bloedsuiker meer schommelt.

Musarella zei alleen dat mn darmen te schoon waren en dus helemaal geen darmflora had wel zei hij dat ik niet zoveel slijmvlies had rondom mn darmen maar deed er verder niets mee. Alleen hoog gedoseerde probiotica.

Ik heb me dus wel verdiept in het GAPS-dieet en een tijdje geprobeerd om die soepen te eten van/met schenkel en goed gekookte groenten en veel vet erin maar dat ging echt helemaal niet. Ik begrijp dat ook echt niet. Ik moest juist weer heel snel eten daarna en het leek alsof mn bloedsuiker meer schommelde ervan. Wat doe ik daarin dan niet goed?

Keltisch zeezout gebruik ik al een tijd! Ik drink geen water meer zonder zout 😉

Ook neem ik appelazijn voor mn maagzuur.

Vetten vind ik prima om meer te eten maar mijn probleem zit m vooral in hoe en wat voor koolhydraten kan ik daarbij nemen omdat ik anders mn bloedsuiker niet op peil houd lijkt wel.

Sorry als ik er teveel over uitweid maar het gekke is dus dat ik niet alleen de symptomen heb van een schommelende bloedsuiker maar vooral zo naar in mn hoofd word, moeilijk te omschrijven maar het is vooral mn concentratie die wegzakt. Ik heb bijv ook nooit honger meer.