Re: Voorstellen Floor

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Floor Re: Voorstellen Floor

#36681

Anoniem

Bedankt voor jullie reacties!

Wat Musarella heeft geconstateerd is een te laag cortisol, DHEA, schildklierhormonen T3 en T4, en nog andere hormonen te laag, zoals oestrogeen, progesteron en groeihormoon.

En veel vitamines en mineralen die tekort waren maar die zijn al heel eind verbeterd. En totaal geen darmflora, en ook dat is al wel verbeterd gelukkig. Ik slik nu dus Hydrocortison en Armour Thyroid en DHEA.

De armour heeft wel ontzettend veel verbeterd, alleen zou ik meer nodig hebben maar dat trekken mn bijnieren simpelweg niet.

Wat wel heel opvallend is, is dat ik dagen heb dat ik me heel redelijk voel, dan is mn bloedsuiker ook veel stabieler.

En soms heb ik dagen dat het lijkt alsof mn bijnieren helemaal niet meewerken en soms mn schildklier die tegenwerkt. en het gekke is dus dat dat vaak in een zelfde patroon is in mn menstruatiecyclus, dus vaak op dezelfde dag. dus het komt wel behoorlijk bij mn hormonen vandaan.

Maar goed wat eet ik op een dag? Het maakt natuurlijk zeker wel heel erg uit wat ik eet want als ik eet zoals ik vroeger at dan zou het vele malen erger zijn. Maar soms maakt het dus niets uit, dan eet ik (voor mijn idee) heel goed en toch stuitert mn bloedsuiker op en neer. Zelfs als ik groenten eet.

Ik eet veel hetzelfde omdat dit tot nog toe het beste heeft gewerkt, maar alle feedback is welkom want soms weet je het gewoon niet meer wat nu goed is, omdat iedereen om je heen (behalve thuis dan) echt denkt dat je gek geworden bent door zo te eten.

Ontbijt meestal een pannenkoek gebakken van kikkererwtenmeel dik besmeerd met kokosolie of ghee en vaak een gekookt ei of kipfilet.

Lunch vaak een smoothie (avocado,kokosvet, kaneel, chlorella, spirulina, colostrum, soms bladgroenten maar nooit kool en eiwitpoeder, soms ook een rauw ei)

Daarbij neem ik dan een zelfgebakken cracker van kokosmeel 50% en boekweitvlokken 50%.

Avond vlees of vis met groenten en vet eroverheen dat wissel ik af met kokosvet, palmolie, olijfolie.

Maar zelfs van veel groenten heb ik echt last en dan doe ik er echt behoorlijk wat vet overheen. Groenten gaan sowieso lastig anders had ik dat meer tussendoor ook gegeten.

Tussendoor eet vaak zelfgebakken koek van havervlokken of boekweitvlokken en geraspte kokos met wat noten soms wat amandelmeel. Ik heb al veel uitgeprobeerd en uiteindelijk hierop uit gekomen. Dus ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Fruit eet ik bijna nooit.