Re: Voorstellen Floor

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Floor Re: Voorstellen Floor

#36688

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik ben sinds een jaar nu bezig met westonprice, en daarvoor al eliminatiedieet gehad en via orthomeluculair therapeut gewerkt aan herstel lekkende darm. Ik eet pas sinds enkele weken 3 x per dag groente, daarvoor nog wel de glutenvrije granen, kiembrood,quinoa.

Het gaat heel erg goed eigenlijk, op deze manier. Beter nog dan toen ik nog de granen at. ik zorg wel voor voldoende vetten/eierdooiers/honing in mijn water/rauwe melk/appelsmoothie.

Dus blijkbaar krijg ik genoeg koolhydraten binnen. het voelt in ieder geval erg goed.

mike geeft je erg goede tips hierboven, en ik zou zeker de tijd nemen voor alles. Denk niet in weken , begin stap voor stap en luister erg goed naar je lichaam.

Ik heb destijds ook wat vragen gesteld op hormonale disbalansforum, en door de opmerkingen over bijnieruitputting bij Mike tercht gekomen, daar ben ik echt heel erg blij mee.

Ik had gevoelsmatig erg veel twijfels bij masurella, ik heb gegoogled en vond de bloedtest erg duur en hij schrijft erg veel supplementen voor (duur ook). Ik las niet heel veel positieve verhalen, dat gecombineerd met mijn gevoel heeft mij doen besluiten geen kontakt te zoeken.