Re: Voorstellen Codexx

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Voorstellen Codexx Re: Voorstellen Codexx

#100283

ilovenaturalfats
Bijdrager

Hoi

Sorry het is een week later geworden. Maar had me bij de aanmelding hier al voorgesteld,dus zal ik hier mijn klachten proberen te om schrijven.

Dat valt echter nog niet mee want heb best rare bizarre klachten. Allereerst heb ik vrijwel constand een raar dicht vol gevoel in mijn hoofd en een constante piep/ ruis.Als ik s,morgens wakker word is het nog wel rustig, maar zodra ik wat activiteit onder neem of wat water s drink met of zonder sole of iets eet word het erger.

Verder is contact maken best moeilijk geworden sinds een paar jaren, was vroeger misschien niet zo,n ster erin toch is dit wel op een of andere manier ontwikkelt, of dat de stress in de hersenen verdween ik weet het niet maar werd minder onzeker enzo ben ook erg gevoelig voor lawaai/geluid en heb een soort van weerstand angstig en tegelijk irritatiegevoel voor vooral dominantere mannen omdat ik me erg zwak voel in mijn spieren en stem. Kan verbaal er soms niet doorkomen en meekomen terwijl ik dit normaal wel kon.

En daarnaast heb ik voor de tweede maal dutasteride (avodard)geslikt dit is een 5 alfa reductase remmer DHT word hierdoor flink verlaagt, in combinatie met drank een maand lang in 2009. En na het stoppen met dit kwamen de klachten pas goed opzetten, en sindsdien ben ik nog steeds niet de oude wat me soms wel wanhopig maakt ook met contact leggen. dat dat vaak erg stroef loopt gepaart gaande met een erg raar gevoel in mijn hoofd (wattenhoofd met soms pijnlijk gevoel milde migrane miss?)

Nou sorry best wel een verhaal maar hoop dat het een beetje duidelijk is geworden 😀