Re: Voorstellen An

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen An Re: Voorstellen An

#102427

An
Bijdrager

Weer even een update na 2 weken…

‘sOchtends start ik met een glas water met sole en appelazijn, met om de dag een druppel jodium. Als ik dat dagelijks neem krijg ik nl een brok in mijn keel en nu niet heb ik gemerkt. Als ontbijt vervolgens een halve liter yoghurt met een halve beker slagroom. Daar neem ik een theelepel Blue Ice Royal levertraan bij, 2 maatschepjes vit C adcorbylpalmitaat en 2x Adrenal glandular.

Zodra ik op het werk kom lekker 1 of 2 koppen Pyramide zoethoutthee.

Als lunch; appelazijn en na een half uur yoghurt met slagroom. Soms wat blauwe bessen ertussendoor. Vaak ook nog een halve tot een hele liter rauwe melk, al verdeel ik deze vaak over de middag.

Als tussendoortje een stuk rauwe kaas, of een avocado met keltisch zeezout. De ene dag heb ik enorm behoefte aan een tussendoortje, de andere dag weer niet.

Als avondeten wederom eerst appelazijn, vlees (van de Genneper Hoeve in Eindhoven) of vis (wilde zalm of makreel) met lekker veel roomboter en soms slagroom als roomsaus of creme fraiche. Als groente bloemkool, broccoli, witlof, ui, prei, courgette, venkel of spinazie. Niks rauw! AFhankelijk van de hoeveelheid, en hoeveel melk ik ‘smiddags op heb; nog een beker rauwe melk erbij.

Voor het slapengaan nog een plakje leverworst, en een bakje yoghurt met 2 maatschepjes vit C adcorbylpalmitaat. En een glas water met sole.

Ik ben gestopt met het drinken van al die liters water, en ook mijn dagelijkse kopje koffie is geschrapt. Ik merk dat ik nu ook veel minder dorst heb. (honger ken ik trouwens ook niet meer, terwijl ik voorheen altijd honger had!)

Helaas is het nog niet gelukt om met de bottenbouillon te beginnen, maar deze staat nog zeker op de planning!

Ongelofelijk hoe snel mijn lijf overal op reageert. De twijfels die ik had over Lugol’s en Adrenal samen starten bleken onterecht. Eerst heb ik de Lugol’s geprobeerd, en zodra ik daar geen brok in mijn keel meer van had ben ik met Adrenal gestart. Eerst 1, sinds een paar dagen 2. Ook daar geen last van.

Ik wil nu gaan kijken hoe mijn lijf reageert op 3 ‘sochtends. ‘sAvonds merk ik dat ik moe ben na het eten, maar niet compleet uitgeput. Ik wil de Adrenal eigenlijk niet ‘smiddags nemen, want nu ‘dwingt’ mijn moeheid me om lekker op de bank te gaan liggen of een half uurtje te mediteren. Als ik vol energie zit ben ik bang mezelf te weinig rust te geven.

Eerder schreef ik al dat ik 2 nachten zo heerlijk had geslapen. Inmiddels kan ik zeggen dat ik al 2 weken heerlijk slaap! Ik slaap de hele nacht door, droom heerlijk en ik word met goede zin wakker. Ik heb eigenlijk de hele dag goede zin! Ik sta veel luchtiger in mijn werk en merk dat ik daardoor veel beter het overzicht kan houden, zo productiever kan zijn en niet meteen te hoog in mijn energie ga zitten (ik fokte mezelf altijd op om mijn werk te kunnen doen).

Wat nog veel leuker is, is dat het andere mensen ook opvalt. Vrienden vragen me of ik onder de zonnebank ben geweest, medewerkers die van vakantie terug komen vragen me wat ze toch aan me zien (om vervolgens toe te voegen dat ze het positief bedoelen) en mijn moeder (die me toch regelmatig ziet) vond ineens dat ik er zo goed uit zag in mijn gezicht.

Aan het ontgiften ben ik volgens mij volop; ‘sochtends verstopte neus, niezen, en zo wit als mijn tong is, zo kleurrijk is mijn ontlasting. Maar ik kan meerdere malen op een dag naar het toilet en ik heb nog maar nauwelijks dunne ontlasting in tegenstelling tot voorheen. Ik heb in ieder geval een nieuwe hobby; vol verwachting in de toiletpot kijken en bedenken welke kleur het nu toch weer is 😉

Gisteren kwam ik er toevallig achter dat mijn opa is geopereerd aan struma, en dat struma zelfs in zijn kant van de familie zit. Dit was echt nieuw voor mij. Maakt dit nog iets uit voor mijn verhaal?