Re: The Mood Cure

#11570

ikke
Bijdrager

Trouwens, Dirtsa, niet om wie dan ook af te vallen, maar ik geloof niet zo heel erg in die wonderverhalen over LDN die ik her en der lees. Bij sommigen duurt het knap lang voor ze iets merken en als ze dan iets merken, dan is het LDN dat het gedaan heeft (maar hoe weet je dat ooit als het zo veel tijd nodig heeft?). Nu is het een nogal sterkte menselijke behoefte om dingen te attribueren, maar ik vraag me soms af of we daarin niet te snel willen gaan. Zo ook met LDN. Uiteraard zal het sommige mensen zeker wel veel kunnen brengen, vooral wanneer het immuunsysteem gewoon echt heel slecht is, maar toch.

Het is altijd makkelijk om een uitweg te hebben (“het kan tot 9 maanden duren”) voor iets dat misschien toch niet zo veel houvast biedt als men wil geloven.

Misschien heeft het met mijn eigen ervaring te maken, maar ik heb niet heel erg veel met LDN en überhaupt heb ik wat sommige remedies mijn scepsis, omdat er altijd meerdere mogelijke “verdedigingen” zijn, waarvan er altijd één in de strijd gegooid kan worden.