Re: Sungazing besproken op NLse tv. [Video]

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Sungazing besproken op NLse tv. [Video] Re: Sungazing besproken op NLse tv. [Video]

#39116

Anoniem

Mooie post Dennis, komt grotendeels overeen met mijn visie op de vormen van Breatharaisme.

Het zou me persoonlijke niets verbazen als bepaalde delen van de mensheid binnen niet al te korte tijd naar zoiets heen zullen “evolueren” en dan met name vanuit spiritualiteit (wanneer het lichaam niet meer zo zwaar is gedegenereerd als vandaag de dag het geval is bij de meeste mensen en een goede fysieke basis heeft gemaakt van dierlijke voeding).

Ik ben redelijk bekend met Vedische kennis maar had nog niet gehoord van dat verhaal van de aarde uit de zon(mischien wel een visie dat zich concentreerd in Kerala).

Het apen afstammingsverhaal(wat ook nog eens niet zo genoemd zou moeten worden) heeft mij ook altijd niet gelegen vanuit mijn gevoel. Vooral nadat ik me iets had verdiept in een aantal filosofieen en spirituele stromingen.

Dit jaar zal ons vast meer te weten laten komen over deze soort onderwerpen, 2011 was immers niet het enige Jaar van de Onthullingen of (een) Apocalypse tijd.

Peace