Re: suikervrij, alcoholvrij en zuivelvrij – voorstellen Sofie

Forum Forums Stel jezelf even voor suikervrij, alcoholvrij en zuivelvrij – voorstellen Sofie Re: suikervrij, alcoholvrij en zuivelvrij – voorstellen Sofie

#99858

Anoniem

Hoi Sofie,

Mag ik vragen waarom je zo veel sport? Is lange afstand lopen een hobby van je ?En wat is veel?

Als je je gaat inlezen begrijp je dat sporten je lijf veel zuurstof kost en daar hebben we in onze tijd chronisch gebrek aan, waardoor er celverstikking plaatsvind.

Zelf ben ik na twee zwangerschappen ook precies afgevallen op de plaatsen die jij aangeeft. Ik ben toen uit frustratie veel roomboter met ontbijtkoek, chips en nog meer slechte dingen naast mijn eten gaan eten maar dat heeft nul geholpen. Nu eet ik voor 90% wapf en ben inmiddels 4 kilo erbij maar nog heb ik de volume in mijn wangen en bovenarmen, die ik voorheen had( toen ik nog ongezonder at en ook regelmatig alcohol dronk).

Je kan veel roomboter en room toevoegen. Maar soms veranderd je lijf en is daar heel moelijk iets aan te doen. Bij sommigen hier vliegen de kilos er ongewenst bij en bij anderen kost het heel veel moeite. Het kan aan veel dingen liggen en t kan een behoorlijk gepuzzel zijn.