Re: suikervrij, alcoholvrij en zuivelvrij – voorstellen Sofie

Forum Forums Stel jezelf even voor suikervrij, alcoholvrij en zuivelvrij – voorstellen Sofie Re: suikervrij, alcoholvrij en zuivelvrij – voorstellen Sofie

#99857

Jacqie
Lid

Hoi Sofie! Leuk, nog iemand die graag sport. Het lijkt vloeken in de kerk hier dat sporten maar ik denk dat iedereen hier het wel goed bedoeld. Ik snap precies wat je bedoeld met eigen ervaringen. Bij sommige dingen voel je je gewoon goed en die passen bij jou. Zoals hardlopen.

Ik ben hier ook nieuw en denk soms wel eens.. jemig.. waar is dat kruisje om de pagina af te sluiten? Het is hier geloof ik wel een beetje All The Way of niks en dat schrikt best af vind ik. Maar nogmaals, dat bedoelen ze niet slecht denk ik.

Blijf nog even hangen dus!

Ik ben het helemaal met je eens wat die melk betreft, was al licht lactose intolerant na een melkvrij jaar. Nu aan de rauwe melk en het geeft een boost moet ik eerlijk zeggen. Die melk ben ik ook nog niet uit, vind het ook erg zielig voor de kalfjes. Heb je al eens geprobeerd nachtschade te mijden in je eten? Geen aardappels, paprika, tomaat, aubergine?