Re: resultaten/verbeteringen in je gezondheid door WAPF voeding

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid resultaten/verbeteringen in je gezondheid door WAPF voeding Re: resultaten/verbeteringen in je gezondheid door WAPF voeding

#45411

Thanks! Het was een bewogen jaar, de eerste maanden leken wel een film. Het gaat heel goed met mijn meisje, volop in ontwikkeling, helder, sociaal. Ze is een pittige dame die soms snel in de stress schiet (zeer heftige start), maar dat wordt steeds minder. Merk echt veel vooruitgang, doet me goed.

Och ja die kattenkots. Ik werd er zelf enorm misselijk van, want dat is echt smerig. Ze heeft er niks van gekregen volgens mij, maar bah, echt te vies 😉 Heb haar extra probiotica en kokosolie gegeven, meer kon ik niet doen.

Leuk is dat als die kleintjes zitten te smullen, of niet? Kinderen weten het vaak wel, alleen heb ik het idee dat kinderen van nature wel naar dierlijke vetten neigen. Misschien kun je die eierdooiers proberen? Je kookt ze 3,5 minuut, snufje K.zeezout erbij en eten maar. Het wordt aangeraden voor baby’s vanaf 6 maanden, je zoontje kan het makkelijk hebben nu. Ik kook de groenten voor ons trouwens in bottenbouillon. Niemand hier vindt dat lekker, en zo krijgen we het toch binnen. Mis. ook iets voor jullie, je proeft er dan weinig van. (Niet echt on topic dit verhaal, maar dat mag vast wel 🙂 ).