Re: reinigen en afvallen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid reinigen en afvallen Re: reinigen en afvallen

#39100

Anoniem

Enjoy, waarom raad jij het koperen spiraaltje aan als je eigen lichaam het zelf driemaal heeft afgestoten?

Het lijkt me wel duidelijk dat je lichaam aangaf dit niet goed voor je te zijn. Ik vind het ook vreemd dat vrouwen zo gemakkelijk vreemde voorwerpen in hun meest private lichaamsdelen laten steken, van zodra het wordt aanbevolen door de dokter (”God”).

Er wordt veel te veel met vrouwenlichamen gesjoemeld in de medische wereld. Vrouwen zijn de cashcowsvan de gynaecologie.

Wat daar allemaal wordt uitgevreten is ronduit barbaars!

Kunstmatige hormonen zoals ‘de pil’, een implantaat enz zijn inderdaad heel slecht voor je gezondheid. Het verhoogt de kans op kanker, trombose, hartaanval, hoge bloeddruk, geboortedefecten, osteoporose, allergieĆ«n, onvruchtbaarheid, galblaasziekte, depressie, verlies van libido,..

En van het koperen spiraaltje heb ik gelezen, dat het koper wordt afgegeven in de baarmoeder wat wederom een tekort aan zink kan creƫren en zink is ook erg belangrijk voor de hormoonhuishouding en je botten.

Verder doet het oestrogeen in de anticonceptiepil vitamine B6 verminderen en de lever heeft het hele arsenaal aan vitamine B’s nodig om te kunnen ontgiften en oestrogeen te deactiveren. Vitamine B6 helpt ook oestrogeen te verminderen en progesteron te verhogen.

Er is een direct verband tussen een verhoogd niveau van insuline en oestrogeen. Zoals hierboven al is aangehaald door Dennis is insuline een dikmaker en zal het vet veelal in de buik worden opgestapeld. Maar ook het stresshormoon cortisol kan een dikke buik veroorzaken en er is ook een correlatie tussen verhoogde insuline en cortisol levels.