Re: rauwe melk

#37391

Anoniem

Ik drink nu sinds een week rauwe melk. Oh zo lekker romig mm! Echt genieten. Het lijkt erop of ik het verdraag. Wel met enzymen ernaast. Nu nog enkel betaine HCL, maar ik heb de superenzyms van Now besteld.

Sinds vandaag ook rauwe roomboter en rauwmelkse jonge kaas in huis.

En zelf Tibetaans (gefermenteerd) Gerstebrood gebakken. Gerst schijn ik volgens de bloeduitslag te verdragen. Ik ga het vanavond uit proberen. Kan niet wachten op mijn boterham met dik boter en kaas met een groot glas rauwe melk 😀 Andere granen mbt (zuurdesem) broodsoorten heb ik geprobeerd, mar daar krijg ik echt buikpijn van.

Nu kom ik bij mijn vraag. Volgens de bloeduitslag mag ik absoluut geen koemelk (producten) aangezien ik er 100 % intolerant op scoor.

Toch heb ik het idee dat ik rauwe melk verdraag, hoe kan dat? Ik denk dat ik het antwoord zelf al een beetje weet, aangezien waarschijnlijk de levende bloedanalyse met gepasteuriseerde melk gedaan is.

Hoe zou dit met eieren zijn? Is er verschil qua (eiwit) samenstelling tussen een gewoon ei en een biologisch ei?