Re: Porno

#80009

charade
Lid

Ik vraag me af hoe je een verslaving kunt herkennen bij je zelf. Ik denk dat je dan je zelf niet meer goed aan kunt voelen. Je denken is misschien niet helder meer, te minste dat wat je voelt is nep. Alertheid is even weg en je geest raakt verlamt.

Het is dus de natuur die we negeren. We hebben dus geen keus. We volgen de natuur, of anders gaan we ons slecht voelen. Deze twee processen houden ons in beweging en het is natuurlijk de kunst om deze zo klein mogelijk te houden, want dan rekken we het leven.

Dus langzaam is meer tijd. Met alle snelheid waar we nu in leven zou de aarde eerder aan het eind komen. We willen meer voldoening terwijl we het niet krijgen. We lijden alleen maar meer en meer door ons denken. We houden ons zelf voor de gek. We zijn verslaafd aan ons denken. Waarom hebben mensen zo veel problemen. Ik zie het niet als een probleem, maar het is de schuld van hun denken. Als je ziek bent dan wordt je misschien te laat wakker, en dat zorgt er voor dat je verdooft rond loopt en dat wil je niet. Een verslaafde wil ook niet verdoofd zijn maar toch negeert een verslaafde steeds de signalen. Zieke mensen negeren vaak ook de signalen. Ze lijden en lijden zorgt er voor dat je dwars gaat liggen. Ziekte en verslavingen zijn signalen om terug te keren dus wees blij dat we dit hebben gekregen. Ervaar het als een reis naar huis i.p.v. een probleem.