Re: Porno

#80000

Anoniem

Moondust:

Quote:
Wij menen gradaties waar te nemen, maar die zijn er niet. Elke vorm van gradatie is begoocheling. In eenheid bestaan geen gradaties.

Bij God bestaan er geen gradaties, je vergeet dat wij hier op aarde op een levensschool zitten, zonder belemmering leer je niks. Voor een rechtstreeks contact met Alles dat is, zul je eerst jezelf moeten louteren. Dus gradaties doorlopen.

Quote:
Er is geen innerlijke of uiterlijke sfeer. Dat zijn conclusies van mensen die hun eigen goddelijke natuur niet begrijpen. Alle verhalen over de schepping zijn onwaar. “Wat Is” is waar, verder niets.

Bij het hoogste niveau is alles Alomvattend. Hoe lager de trilling van jezelf hoe trager en vaster je bent, en je innerlijke sfeer zal altijd je uiterlijk vorm geven. Je denkt dat je er al bent Moondust, maar je bent een mens die terug op weg is naar huis. Als je God gelijk was kon je dit allemaal naar voren brengen, je slaat de levensles en leerschool over en denkt ermee te zijn.

Quote:
Er is geen enkele plek of staat van zijn waar God niet is. God is letterlijk overal. Sterker nog, er is niets anders dan God. Elk onderscheid, elke gradatie, elke conclusie, elke interpretatie is onwaar. De ervaring op zichzelf is waarheid, de interpretatie (het verhaal) ervan is onwaarheid. Er valt in het leven niets te winnen en niets te verliezen. Er valt niets te bereiken, er is geen uitsluiting, er bestaat geen schuld of de inlossing ervan. God legt ons niets op. Dat zijn enkel waanidee├źn. En persoonlijk vind ik dat het beste nieuws dat ik ooit heb gekregen, want dat betekent dat ik werkelijk vrij kan zijn en alle beperkende verhalen van me af kan laten glijden.

Klopt God is overal, wat betreft God is elk onderscheid, elke gradatie, elke interpretatie niet van toepassing door zijn Alomvattendheid. Maar wel voor jou die onderweg is naar huis, je bent nog niet in de sfeer van God. De ervaring die op zichzelf de waarheid is is op het moment dat je thuis komt bij God. En er valt in het leven alles te winnen en te bereiken, door terug naar huis te gaan. Je bent er maar half Moondust, je praat vanuit het Gods bewustzijn terwijl je zelf er nog niet bent.

En God legt ons niets op want we zijn geen geschapen robots, we hebben een vrije wil, maar daarom ook de keuze waarvoor te kiezen waardoor we dus onszelf domme dingen kunnen opleggen of kunnen opleggen terug naar huis te gaan. Dus schuld of inlossing zijn er wel op het menselijke niveau, om lering te trekken. En je bent pas werkelijk vrij als je de verbinding met Al die er is hersteld hebt tot in de hoogste trilling.

Quote:
En voor wie denkt dat naar aanleiding van het bovenstaande het toppunt van nihillisme is bereikt…. Het is verre van nihil, het is alles! Er is volledige openheid, volledige harmonie, er is meedansen in de flow of life, een volledige geintegreerde levenservaring op basis van waarheid. Alles klopt, onwaarheid is verdwenen, omdat ingezien is dat alles op zichzelf waar is. De begoocheling van Maya heeft geen vat meer op je. Halleluja!

De waarheid is dat God Liefde is, Wijsheid is, Daadkracht is, Alomvattend is, Geweten is. Je bent pas halverwege Moondust, je hebt de hele stap nog niet gemaakt. Daarom ook nihillisme omdat je het wel weet maar het zelf doet zonder echte verbinding in de hoogste trilling met Al dat er is. Dus op een dode manier………….