Re: Porno

#79984

Anoniem

Moondust:

Tijd is vloeibaar en alles gebeurt nu, het verleden kan veranderd worden in het huidige moment en toekomstige mogelijkheden kunnen worden aangeboord.

De Hemel is waar jezelf bent, ons werkelijke thuis is een staat van zijn en geen plaats. Onze werkelijke thuis is te vinden IN ons zelf, en volgt ons waar we ook zijn.

Hoe we onszelf voelen over onszelf is belangrijker dan positief denken.

Ja God is de hele schepping, maar in verschillende gradaties. Het geloof en gevoel en weten dat in jezelf naar voren komt als je onbevooroordeeld in jezelf schouwt is geen misleiding, het hangt ervan af hoe je innerlijke sfeer overeenkomt met de Goddelijke sfeer, dat moet je op den duur op het juiste pad brengen. Aannames doen via de buitenwereld kan je doen geloven in iets wat onjuist is.

Wil je God ervaren, leer te schouwen in jezelf, werp je helemaal in jezelf terug op jezelf, alleen jij zelf weet wat de waarheid voor jezelf is als je de sleutel vindt van het huis in jezelf waar de vonk van God zich bevindt, voed dat vonkje wordt er een mee laat je liefde groeien voor God, en je werkelijke thuis zal zich steeds meer bewust vestigen in jezelf. Een staat van Zijn waar je ook bent.