Re: Niburu Astrum Stargate

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Niburu Astrum Stargate Re: Niburu Astrum Stargate

#38994

Anoniem

Als je eens onderzoekt hoe astrale projecties schijnen te werken en het uit het lichaam treden enz. dan kom je uit bij het moment dat je tussen slaap en waken een bepaalde frequentie in de hersens hebt.

Deze alpha en theta frequenties zorgen ervoor dat je kunt hallucineren. In hoeverre de schijnbeelden daadwerkelijk enkel in de hersenen zich afspelen is maar de vraag. Carl Jung heeft namelijk al beschreven hoe astrale projectie werkt en hoe je uit je lichaam kunt treden. Dit mede door gebruik van drugs. Ook sjamanen kennen dit principe om uit het lichaam te treden en een astrale reis te maken.

Deze astrale reizen worden door sjamanen nauwkeurig vastgelegd en je schrikt ervan wat ze je kunnen vertellen. Het komt echt neer op het losmaken van je geest van je lichaam. Het reizen door het geestenrijk is wat de sjamanen het noemen.

Nog verbazingwekkender is het, dat sommige kinderen deze principes al leren onder het mom van ‘fantasiereizen’ op school. Maar dat is niet zonder gevaar. Zodoende is het dus ook niet onschuldig. Kinderen die in shock belanden of dat ze daarin terugvallen dagen na zo’n ‘inbeeldige’ reis.

Als ik iets lees over frequenties, golven en dan ook een beschrijving als Astrum (astraal?) en een Stargate (toegangspoort, ontsnappingspoort?), dan weet ik niet of ik daar wel mee in aanraking wil komen.

Ik zou dus kritische vragen stellen over de principes waar ze het op baseren en of het te vergelijken is met astrale projectie, fantasiereizen of lichaamsuittredingen enz.