Re: moderne media

#42648

ikke
Bijdrager

Zelf heb ik sinds ik verhuisd ben een vaste telefoon, omdat ik dan ‘s nachts mijn mobiele telefoon kan uitzetten (straling, gestoord worden) en toch bereikbaar ben. Slechts een handjevol mensen heeft mijn vaste nummer, en die mensen weten dat ik in principe na 20.00 uur niet meer gestoord wil worden, omdat ik dan zomaar eens zou kunnen slapen. Geen idee of het werkt, maar ik heb zo’n telefoon met verminderde/geen straling (“Eco Dect Plus”). Ook mijn draadloos internet gaat ‘s nachts uit.

Op mijn mobiel heb ik sinds 2 maanden internet en vind het persoonlijk echt wel handig. Zelf heb ik een Vodafone-abonnement van 17,95 met 500 mb internet en 180 belminuten/sms’jes + gratis toestel. 40 euro per maand vond ik ook absurd en dit vond ik een prima aanbod. Heb niet de nieuwste/meest luxe telefoon, maar het ding belt, sms’t en internet. Voor mij is het prima zo. Overigens zit ik met mijn telefoon zo veel mogelijk op (gratis) draadloos internet ipv op mijn bundel: thuis, op school, in de trein. Mijn internetbundel krijg ik dan ook never nooit op.

Er was ook een goedkopere versie (120 minuten/sms’jes + 250 mb) voor 14,95. Op zich was dat voor mij meer dan voldoende geweest, maar ik kon daarbij alleen kiezen uit een toestel waarover ik minder positieve verhalen had gehoord. Daarom toch een iets grotere bundel. Uiteindelijk bel ik nu dus nog altijd met mijn mobiel, omdat ik mijn belminuten anders niet op krijg 😉