Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier??? Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

#99417

Anoniem

@ Kajsa

Er is een weg terug. Misschien kom je tot het inzicht dat je goed reageert op bereidingen van gefermenteerde melk of geitenmelk of kokosmelk. Binnen ons gezin was dit de sleutel van de oplossing. Alles heeft trouwens een betere en pure smaak.

@ iedereen

Quote:
Er moet een andere factor zijn die de onderzoekers niet hebben gepubliceerd, bijvoorbeeld hoeveel groeihormonen, antibiotica en andere troep het onderzochte vlees bevatten. Als iets kanker helpt veroorzaken dan zijn dat de antibiotica, omdat die de gezondheid ondermijnen door de darmflora te beïnvloedden.

Over de effecten van biologische voeding wordt in de algemene medische wetenschap inderdaad vaak gezwegen of geen genezende werking toegeschreven. Naar het vleesonderzoek had ik trouwens niet bewust gezocht maar ik liep er tegenaan.

Wellicht mede om de reden dat een zeer gerespecteerd familielid van ons die de diagnose van ongeneeslijke vorm van kanker kreeg en dit momenteel moet verwerken. We hopen een therapie te vinden die alles nog kan keren. In mijn zoektocht heb ik verhalen gelezen van mensen die al meerdere jaren met hun ziekte leven, terwijl er medisch gezien van enkele maanden gesproken werd.

Quote:
JE KUNT NOOIT EEN OUD VOEDINGSMIDDEL DE SCHULD GEVEN VAN MODERNE KWALEN!

Gaan we hier zeker niet doen. Gewoon back to basics gaan : grondstoffen halen bij pure leveranciers en met een grote boog rondom bewerkte voeding, gemaksvoeding en de Mc Donalds lopen. Doen we al lang en zullen we blijven doen. Hier wordt alles zelf gekozen uit het aanbod van leveranciers van pure grondstoffen en met liefde gekookt. Mijn grootvader is op deze manier trouwens heel oud geworden.