Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier??? Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

#99415

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Zelf weet ik dat deze personen relatief veel rood vlees (ook van grasgevoerde dieren afkomstig) aten om de reden dat ze eieren en vis qua voedingswaarde te flauw vonden.

Daar hadden ze helemaal gelijk in en ervaar ik precies hetzelfde. Ik mag wel uitkijken dat ik geen darmkanker krijg!

Het komt op mij over dat je uit angst voor darmkanker in al die rare studies bent gaan geloven. Nu kom je weer aan met het Wereld Kanker Fonds. Ik zal je 1 ding vertellen: als je met ‘gezondhieds’instanties aankomt die beginnen met ‘Wereld’ dan steek ik al mijn vingers in mijn oren. Denk aan de Wereld ‘Gezondheids’ Organisatie die homeopathie als kwakzalverij beschouwt en die enkele jaren geleden nog een ‘pandemie’ van ‘Mexicaanse griep’ uitriep, waardoor wij hier sportzalen vol met ouders en kinderen hadden (compleet met clowns!) die in allerlijl hun kinderen lieten vaccineren. En waar was deze pandemie dan? een van de verschijnselen van het vaccin is wel slaapziekte!

Ik ga het nog 1 keer luid en duidelijk zeggen: JE KUNT NOOIT EEN OUD VOEDINGSMIDDEL DE SCHULD GEVEN VAN MODERNE KWALEN!

Vervolgens noem je de ‘industrie’ die gebruik maakt van o.a. GMO’s en daarmee herhaal je mijn argument. Verder heeft Gerard je al duidelijk gemaakt dat heem-ijzer de best opneembare vorm van ijzer is. Ik word zelfs kwaad als ik lees dat heem-ijzer de darmwand zou beschadigen, wat een totale flauwekul!

Ik ben het helemaal met Alexandra eens:

Quote:
Lijkt me een onderzoek met als doel ons van het gezonde, rode vlees af te krijgen. Gevolg? Onder andere kanker.

Mijn ‘diagnose’ is nog steeds: witte jassen-syndroom.

Mike