Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier??? Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

#99414

Kajsa, het komt bij mij over dat je je in een moeilijke en machteloze situatie bevindt. Veel sterkte! maar ook veel plezier met je kind(eren)!

Dat je je ziek voelt kan een teken zijn dat er op allerlei vlakken: lichamelijk emotioneel geestelijk een ommezwaai van je wordt verlangd. Dit is geen makkelijke weg maar kan wel een mooie weg zijn. Wat je lijf betreft is mijn advies om eerst te overleggen met je ” witte jas” je huisarts, beschrijf je klachten en vertel dat je geen pillen wil maar meer een medische onderbouwing van wat er mogelijk aan de hand kan zijn (om ernstige acute zaken uit te sluiten). Daarna kan je op zoek gaan naar een deskundige complementaire genezer bij jou in de buurt. Zelf onderzoek is belangrijk, zoals je nu met onderzoek bezig bent (mag ik je ook James Wilson’s boek aanraden? in de titel is het woord “bijnieruitputting”) Maar soms is zelfonderzoek vermoeiend en kan je met vermoeidsheid klachten juist de behoefte hebben om even “los” te komen. Even de verantwoording bij een deskundige te leggen, tot je weer op adem bent. Dit ontslaat je niet van je eigen verantwoording maar kan even rust brengen om een rode lijn in je ziekte te ontdekken, vergis je niet in de invloed van emotie op je lijf.

Veel kracht en wijsheid gewenst!