Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier??? Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

#99396

kajsa
Bijdrager

Hoi Alexandra,

Quote:
Blijft wel staan dat niet alleen Mike je het advies maanden geleden al gaf, ik gaf het je gisteren

En dan blijft het toch hetzelfde advies. Dat het twee maal (of nog vaker, want jullie zijn niet de enigen) aan me gegeven wordt verandert niets aan mijn gevoel erover.

Hoe kan het dat bijv. Gaps heelt terwijl er daarbij niet gesproken wordt over een leverreiniging? Ook het Body Ecology Diet gebruikt niet de reiniging van Moritz. Beiden geven aan dat je naar je lichaam moet luisteren en dat het perioden van reiniging van nature zal afwisselen met perioden van opbouw. Zowel in het klein (per etmaal) als in het groot (bijv. gedurende het jaar). Maar dit is slechts mijn mentale benadering, niet de innerlijke overtuiging waarover ik het eerder had.

Ik ben zelf ook heel benieuwd wat de uiteindelijk “uitkomst” hiervan zal zijn. En waarom ik zo sterk de overtuiging heb dat dit niet bij me past. Er is ongetwijfeld een reden voor.

Het lijkt me hoe dan ook verstandiger als ik vertrouw op mijn eigen waarheid dan op die van wie ook, waar ook, ongeacht hoeveel die persoon weet (of denkt te weten 😉 ).