Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier??? Re: meer koolhydraten + meer vlees = vetvertering en eiwitvertering op z'n gat, wat gebeurt hier???

#99392

kajsa
Bijdrager

Alexandra, Mike weet heel veel. Maar ik vind een “diagnose” over internet naar aanleiding van een stukje van enkele regels iets waar ik best kritisch naar mag kijken. Niet alles wat Mike schreef klopte voor mij.

En daarnaast: Iets wat ik in elk geval geleerd heb in mijn leven is om altijd af te stemmen met mijn innerlijke waarheid. En die zet (weet ik veel waarom) grote vraagtekens bij de leverreiniging. Ik kan met veel dingen meegaan, maar op de een of andere manier klopt dit voor mij voor geen meter. Misschien verandert dat nog, misschien niet.

Ik had er pijn en dat is weg na de periode vega en veel rauw die ik een paar weken geleden gedaan heb. Ik kan me zo voorstellen dat ik dus de rest ook aanpak, alleen op een andere manier. Is het mogelijk dat er ook hierbij meerdere wegen naar Rome leiden?