Re: Magnesium tekort

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Magnesium tekort Re: Magnesium tekort

#26500

Poekie
Moderator

@rateltje,

Daar komt-ie weer, het advies om geen banaan te eten. Banaan is een suiker en zetmeelbom.

In het ongeraffineerde keltische zeezout zit ook magnesium. Neem af en toe een voetenbad met het keltische zeezout en je krijgt het op een andere manier binnen dan via je spijsvertering. Lievergezond heeft hier in een ander topic over geschreven.

En het keltisch zeezout als sole oplossing drinken is natuurlijk ook heel goed.

Dit schrijft Mike in een ander topic over magnesium, gaat wel over bloeddruk maar hij schrijft ook dat magnesium het derde meest voorkomende mineraal is in keltisch zeezout.

Quote:
Magnesium verlaagt de bloeddruk. In ongeraffineerd, Keltisch zeezout is na natrium en chloor magnesium het derde meest voorkomende mineraal. Ik heb al verschillende berichten gekregen van mensen die een Sole maakten van Keltisch zeezout en binnen 1 maand (!) hun bloeddruk succesvol verlaagden, puur en alleen door het drinken van dit zout. Ironisch, he, dat ze zeggen dat zout de bloeddruk verhoogt, terwijl echt zout juist het tegenovergestelde doet!

Mike

In deze topic vind je meer informatie over magnesium. met o.a. een opsomming van goede magnesium rijke voeding.

Verder vind je rechtsboven aan de pagina een zoekfunctie. Als je daar magnesium intikt zie je in welke topics er geschreven is over magnesium.