Re: Lijst gezonde groente, fruit, granen etc.

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Lijst gezonde groente, fruit, granen etc. Re: Lijst gezonde groente, fruit, granen etc.

#38930

Webmaster
Bijdrager

Je ziet in jouw stukje ook meteen waarom onze Luciferiaanse machthebbers zo graag die levensvonk willen onderdrukken. Juist door ons graan te laten eten, waardoor de fosfor gebonden blijft door fytinezuur en dus niet ter beschikking komt van ons systeem, krijgen we doodsenergie binnen (graan het is het eindstadium van gras) en dat past prima in de anti-creatie en depopulatie-agenda van deze zieke en criminele club. Je snapt nu misschien ook waarom witte fosfor een van de favoriete chemische wapens is die zij (illegaal) inzetten. Dit is het soort ‘licht’ dat zij graag willen uitdragen.

Maar goed, nu weer terug naar hoe het wel moet. Price waarschuwde al voor de ‘modetheorie’ die de zuur-base-theorie was in zijn tijd. Nu, 80 jaar later, zitten we er nog mee en is het een dogma in de alternatieve wereld geworden. Price waarschuwde voor het vermijden van zuurvormende, dierlijke voeding op basis van een ‘gezond’, overwegend basisch voedingspatroon omdat je dan de calcium-fosforbalans verstoort. M.a.w. je eet te alkalisch en dat is afbrekend (lees: reinigend en zuiverend) maar niet opbouwend, waardoor je wegkwijnt. Voor de opbouw van onze skeletstructuur (het raamwerk dat ons bij elkaar houdt) is er fosfor nodig. Deze is in dierlijke vorm direct beschikbaar voor ons mensen en zit in alle dierlijke voedsel.

Fosfor is dus een cruciale bouwstof en geeft letterlijk een levensvonk vanwege de hoge brandbaarheid van fosfor. Fytinezuur houdt deze vonk vast, totdat de omstandigheden (vocht en warmte) juist zijn. Als fosfor vrijkomt wordt letterlijk de kiem gelegd voor het leven.

Mike