Re: leverreiniging waarna oogklachten

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid leverreiniging waarna oogklachten Re: leverreiniging waarna oogklachten

#38327

Anoniem

Caveman:

Quote:
En jullie duidelijk het niet eens zijn met mijn observatie. Forums en discussies… ik blijf het toch lastig vinden af en toe. Ligt waarschijnlijk aan mezelf.

Nee hoor, ik ben het wel met je eens. Ik ben vrij nieuw op dit forum en vind dat Mike ook wel belerend kan overkomen, hoewel ik zijn kennis ten zeerste op prijs stel. Ik ben dan ook blij dat er mensen zijn die tegen hem durven in te gaan, want zoniet zou het maar een dictatuur zijn op dit forum en dat is nooit goed.

Ik kan wel geloven dat mensen die naar zijn kennisavonden zijn geweest een ander beeld hebben van hem, want ik heb Mike intussen ook al bezig gezien op een paar filmpjes die over het www verspreid staan en daar komt hij inderdaad zachter en ontvankelijker over (ik vermoed dat het gebruik maken van fora zijn linkerhersenhelft misschien iets teveel activeert en zodoende zijn vrouwelijke energie onderdrukt, haha 😉 ).

Ik begrijp wel dat je gemakkelijk ook vanzelf wat dominanter en ongeduldiger wordt wanneer je in een positie zit als moderator en veel mensen zich afhankelijk stellen van je kennis, dat heb ik zelf al ervaren en neig er dan ook meer toe om feller uit de hoek te komen en een autoritaire houding aan te meten, maar niettemin moeten andere forumleden dan ook maar het recht worden gegund om op dezelfde manier te praten en dan ben ik het niet eens met Aagje’s opmerking tov Caveman ‘speak for yourself’ want dat kwam ook zo over op mij als ‘houd je gedachten maar voor jezelf want ik (we) zijn het niet met je eens’, maar dan kunnen we gelijk de rollen omkeren, want blijkbaar is Caveman toch niet alleen in zijn mening en ook al was hij dat wel, dan nog moet hij zijn mening kunnen uiten.