Re: leverreiniging waarna oogklachten

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid leverreiniging waarna oogklachten Re: leverreiniging waarna oogklachten

#38323

Anoniem

@dirtsa

Een forum is iets heel anders dan in ‘real life’. Het kan zijn dat Mike soms wat kort door de bocht gaat omdat hij het zelf ook erg druk heeft en andere dingen te doen heb dan op iedereen uitgebreid te reageren. Face-to-face is dit toch echt een heel ander verhaal. Ik had het idee dat de gene die de topic startte, nieuw was op het forum? Een forum, in de zin van, tekst… kan anders geïnterpreteerd worden dan woorden en lichaamstaal. Misschien vind leverreiniging de manier waarop Mike antwoordt helemaal geen probleem en is ze juist blij met zo’n aanpak, mijn ervaring is alleen toch echt anders. Mensen hard confronteren met zijn of haar ‘slechte’ eigenschappen kan soms echt in de verkeerde keelgat schieten, daarbij heb je ook nog verschillende manieren om iets aan te geven… zeker op een forum. Zelf zou ik eerder kiezen voor de manier waarop Dennis dit verwoordt.

We maken misschien hier wel een mug een olifant. Ik heb geen probleem met Mike want ik weet zeker dat hij ontiegelijk veel weet en ik heb al erg veel geleerd van hem. Soms kan hij wat kort door de bocht gaan op het forum, vind ik. Dat ik daar in de minderheid ben zegt mij om eerlijk te zijn niet zo veel. Daarbij ben ik hier niet voor mike, maar voor de informatie over, wat ik denk dat gezonde voeding is. En ja, die honderden waar jij over praat, die willen dat maar al te graag omdat ze alles al hebben geprobeerd en niks lijkt te werken… De meeste komen op dit forum omdat ze lichamelijke problemen hebben… niet omdat ze ineens geïnteresseerd zijn geraakt om gezond te eten.

Maar dit is super offtopic en is voor haar nutteloze informatie volgens mij 😀 Sorry ik houdt van discussie…. bottomline: ik zou het jammer vinden als iemand afhaakt omdat hij of zij zich aangevallen voelt, terwijl dat helemaal nergens voor nodig is… misschien zit ik fout… en jullie hoeven Mike niet te verdedigen hoor, je hoefde niet eens te reageren op mij 😀

@aagje

iedereen mag ongebloemd zijn mening geven, of dit nu wel of niet correct is… dat is vrijheid van meningsuiting.