Re: Leon stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Leon stelt zich voor Re: Leon stelt zich voor

#38556

Webmaster
Bijdrager

Ik moet mezelf inderdaad steeds meer gaan afschermen, anders word ik leeggezogen. Je wilt niet weten hoeveel emails er dagelijks binnenkomen van mensen die met zoveel woorden zeggen: RED MIJ! Ik wil echter niet gevangen worden in een dynamiek van redder-slachtoffer. Het gaat erom dat we ZELFREDZAAM worden. Dit betekent: in je eigen kracht gaan staan. Dat is ons van jongs af aan echter afgeleerd.

Ik herinner me nog een kennisavond in Soest vorig jaar, toen ik demonstreerde hoe je een smoothie kunt maken op basis van yogurt, een supergezonde milkshake, zeg maar. Ik had een potje biologische Griekse yoghurt meegenomen, met de uitdrukkelijke mededeling dat ik deze in de aanbieding had gekocht omdat deze op de laatste dag van de houdbaarheidsdfatum zat. Ik vertelde er nadrukkelijk bij dat ELKE biologische yoghurt ptima is. Wat schetst mijn verbazing? In de pauze staat een aantal mensen keurig het merk yoghurt te noteren! AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHH! Had ik niet gezegd dat het puur toeval was dat ik juist die dag die yoghurt gebruikte? Mensen zijn zulke ‘sheeple’, ongelooflijk!

Het allereerste artikel dat ik ooit schreef ging over candida. Ik word helemaal gestoord van de emails die ik hierover tot op de dag van vandaag binnenkrijg en ik heb Ron Fonteine nu ook gevraagd het artikel te verwijderen, wat hij ook prompt gedaan heeft. Dus ja, het wordt al gauw teveel en ik moet mijn grenzen goed bewaken. Voor dit forum maak ik echter graag tijd en energie vrij!

Mike