Re: Paradogma stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Paradogma stelt zich voor Re: Paradogma stelt zich voor

#99789
Quote:
Ik hoor zo vaak dat jongeren hun ouders nog moeten onderwijzen in voeding en gezondheid.

Ja, voor mezelf is het wel haalbaar, ik heb ze echt duidelijk gemaakt dat ik wil overstappen op een ander voedingspatroon en ze respecteren dat wel, tegen mijn moeder(die boek van Weston Price leest) heb ik bijvoorbeeld gezegd dat de degeneratieproces tot zover gaat en niet verder gaat bij mij, maar ook dat ik dit proces perse wil omkeren dus regenereren. Helaas is Winsum te ver weg voor rauwe melk dus zal ik eerst een rijbewijs op mijn zak moeten hebben.

En dat ik mijn ouders moet onderwijzen, het is de vraag of het wel gaat lukken om mijn ouders echt op een ander voedingspatroon te krijgen, dan flitst er meteen haast wel een gedachte op van “vergeet het maar”.

Het is erg spijtig om te zeggen maar ik kan er niet omheen dat veel ouders vandaag de dag zo uitgedoofd zijn dat ze niet meer in staat zijn om in te zien wat er met deze wereld gebeurd en dat dat nou juist de product is van opvoeding(sociale conditionering dus) die ze aan kinderen hebben gegeven. Een keer ongezond eten kan geen kwaad hoor, nou dat moesten natuurvolkeren eens proberen, die hadden wel zo tandcariƫs te pakken.

Maar jij behoort niet tot deze slapende ouders Food&Mood want het is mij duidelijk dat je een ontwakende ouder bent geworden, ik vind je blogs super en leerzaam, ga zo door.

Gezondheid,