Re: Hoeveel vlees eten jullie eigenlijk?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Hoeveel vlees eten jullie eigenlijk? Re: Hoeveel vlees eten jullie eigenlijk?

#25433

Anoniem

Op de ‘Healthy Home Economist’ haar blog (die lid is van de WAPF) staat bij haar recept voor fish stock: “As the water first begins to boil, skim off any foam that rises to the surface. It is important to remove this foam as this is impurities and off flavors. “

Soep met vissengraten- en koppen in heb ik nog nooit gemaakt en ze zegt als je een vissenkop geheel gebruikt, zit daar nog de schildklier in, dus das ook een goeie en goedkope manier om je schildklier gezond te houden. Ze zegt ook dat het schuim eraf halen, de smaak van de soep beduidend verbetert.

Hier een filmpje hoe je het maakt. En hier hoe je kalkoensoep maakt.

Ik heb jammergenoeg opgemerkt dat wanneer ik een volledige vis koop, het binnenste van de kop eruit is gehaald en het oog ook weg is, kwestie van de klant niet af te schrikken zeker? Hoewel dit nu juist gezond is.