Re: Hoe kan ik mijn vader (met schizophrenie) het beste helpen?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Hoe kan ik mijn vader (met schizophrenie) het beste helpen? Re: Hoe kan ik mijn vader (met schizophrenie) het beste helpen?

#99749

Anoniem

Granen 100 % weglaten.

http://www.scdiet.nl/schizofrenie.php

En:

Quote:
Een derde aspect is dat het westerse dieet erg weinig gezonde vetten bevat. Onder gezonde vetten versta ik verzadigde vetten zoals boter, kokosvet en dierlijke vetten (dit in volledige tegenspraak met de reguliere geneeskunde/biologie die juist de meervoudig onverzadigde vetten als gezond beschouwen, wat mijns inziens een grove misvatting is).

Het punt is dat de hersenen en het zenuwstelsel veel vetten nodig hebben (ze bestaan zelf grotendeels uit vet) om goed te werken en om gezond te blijven. Zonder deze vetten, kan de werking verstoord worden, met alle gevolgen van dien. Ik raad dus tevens aan veel boter, dierlijke vetten en kokosolie te nuttigen. Plantaardige olieen zoals maisolie, sojaolie dienen vermeden te worden.

Voor meer achtergrondinformatie over vetten en koolhydraten, zie mijn andere site, http://www.newtreatments.org.

Quote:
En als WAP beter is wat zou dan prioriteit hebben om dit te introduceren (zonder te denken dat de wereld een grote samenspanning is)?

Bottenbouillons sowieso. Zo veel mogelijk, en daarnaast een goede probiotica zoals bio-cult of nog beter rauwe melk kefir.

En voor de opgebouwde tekorten elke week 350 gram runderlever.