Re: Hersengolven, hersensynchronisatie en gezondheid

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Hersengolven, hersensynchronisatie en gezondheid Re: Hersengolven, hersensynchronisatie en gezondheid

#98579
Quote:
Het is best nog moeilijk, mijn dochter kan het heel goed…die heeft over het algemeen heel veel groen.

Weet niet hoe oud je dochter is maar over het algemeen kunnen kinderen beter ontspannen dan volwassenen en meisjes zijn daar gemiddeld wat beter in dan jongens, neemt niet weg dat ook zij erg gespannen kunnen zijn met de veel te hoge schooldruk van tegenwoordig.

Eens las ik in een ankertje over een meisje van 5 die zegt een televisie in haar hoofd te hebben, zij had zo extreem goed voorstellingsvermogen(dat nauw met Thetagolven te maken heeft) dat ze wel met fotografische helderheid voor zich kon zien, de meeste wat oudere kinderen en al helemaal volwassenen raken dit vermogen al gauw kwijt.

Quote:
Daarom ben ik ook bewust dat ik alleen maar aan goede, mooie en zuivere dingen moet denken. Ik denk aan gezondheid en niet aan ziekte….

Ik heb begrepen dat je eerst goed moet ontspannen, dat houdt in dat je zoveel mogelijk delen van je lichaam van binnenuit moet gaan voelen zodat je hersenen geen betagolven maar alfagolven produceren, daarna is het belangrijk om ook voorstellingsvermogen te gebruiken want ik heb wel begrepen dat dat de zeer langzamere Thetagolven oproept, je kan bijvoorbeeld voorstellen dat er licht van bovenaf door je hoofd gaat en al die spanningen(die je donkere troebele energie kan voorstellen) uit je lichaam uit laat stromen, als dit goed gaat en als je hierin vaak oefent dan zou je, voor zover ik begrepen heb, echt in Thetagolf-staat terecht komen.

Alles over hersengolven staat in het begin van dit draadje uitgelegd.

Gezondheid,