Re: Half varken

#91650

Alexandra
Bijdrager

Ik ben de boerin al die tijd niet meer tegen gekomen. We liepen elkaar steeds mis denk ik. Vandaag lag er een papier met de volgende tekst:

Wij gaan ons scharrelvarken knorretje slachten. Knorretje is nu 1,5jaar en heeft een zeer prettig leven gehad. Hij heeft heel de winter en zomer buiten gelopen (uiteraard met binnenhok) en is gevoerd met groente, fruit, gras, eikels en brood. Er is geen dierenarts aan te pas geweest. Omdat we knorretjes vriendje zelf al in de vriezer hebben zitten en we regelmatig vragen krijgen of we misschien ook vlees verkopen willen we deze dus te koop aanbieden in pakketten van 5 kg. Als er ongeveer 10 pakketten gereserveerd zijn dan gaan we hem laten slachten. Een pakket bestaat uit de volgende soorten vlees:

– Gehakt (alleen varkens of met rund (half om half))

– Spek om uit te bakken

– Koteletten

– Filetlapjes

– Schnitzels

– Verse braadworst

– Bakje zult of stukje bloedworst (alleen als U dit wilt)

Puur vlees, zonder toevoegingen

Een pakket van 5 kg kost €40,00. Als het varken geslacht is doen wij het vlees per soort in een zakje. U kunt de porties dan zo groot of klein maken als u zelf wilt. Het varken wordt geslacht bij een echte slager.

Heeft U interesse in zo een pakket, neem dit papier dan mee en geef uw bestelling door via de mail, petralauwenAThetnetPUNTnl .Wij laten U dan ongeveer 2 weken voor dat we slachten weten dat het zover is. Wij vragen wel €10,00 aanbetaling zodat we ook zeker weten dat U het pakket op komt halen.

Groetjes Familie Lauwen

Ik het het mailadres even aangepast, dus zelf nog even @ en de punt goed zetten. Iedereen kan nu dus zelf bestellen.