Re: Electrostress

#9263

E123
Bijdrager

We gaan weer van electrostress naar orgaanvlees 😆

Rauwe melk, vis en orgaanvlees dus. Rauwe melk drink ik al tijden niet meer, wel veel rauwe melkkefir en rauwe yoghurt. Vis eigenlijk maar 1x per week ofzo. Heel af en toe vind ik een harinkje wel lekker, maar als ik er 1 op heb dan heb ik ook weer voor een paar maanden genoeg gehad. Zalm probeer ik minimaal 1x per week te eten. Levertraan natuurlijk elke dag.

Maar dan dat orgaanvlees.. Alleen de gedachte al! Een tijd terug eens varkenslever gebakken. De geur die bij het bakken vrijkomt maakt me al bijna misselijk. Eigenlijk kan het me nooit gek genoeg, rauwe eieren, levertraan, grote hoeveelheden h2o2 enz vind ik prima, maar dit kreeg ik zelfs niet door mijn keel. Een klein hapje heb ik met veel moeite binnen weten te houden. We hadden ook hart en nier, maar hier ben ik niet eens aan begonnen.

Waarschijnlijk aten die indianen ook nog stukken rauw orgaanvlees?

Jammer vind ik dat. Zou het graag willen eten, maar het lukt gewoon niet. Soms vraag ik me af of wij ook wel aan die 10x zoveel vit A D E en K komen die al die natuurvolkeren binnen kregen.

Pas trouwens wel een stuk leverworst gekocht. Gek genoeg vind ik dit dan wel weer heerljk, maar hier zat dan wel weer natrium-nitriet in..

Evan