Re: De agenda van Mike. (lezingen hoor niet zijn afspraakjes)

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid De agenda van Mike. (lezingen hoor niet zijn afspraakjes) Re: De agenda van Mike. (lezingen hoor niet zijn afspraakjes)

#41829

Webmaster
Bijdrager

‘Een andere kijk op voeding’

Interactieve lezing over voeding met Mike Donkers

Vrijdagavond 9 maart van 20-23u

Mike heeft zich de afgelopen jaren verdiept in voeding en weet inmiddels meer van voeding dan een gemiddelde diëtist! Op zijn site http://www.westonprice.nl kun je een alvast een kijkje nemen om te lezen hoe zijn kijk m.b.t. voeding en gezondheid is.

Ons immuunsysteem is door middel van de juiste voeding te versterken. Iedereen weet dat vitamine C belangrijk is, maar welke vitamines zijn nog meer belangrijk voor een betere weerstand? Het in balans brengen/houden van bepaalde hormoonklieren is zéér belangrijk voor een goede gezondheid alsook een gezonde darmflora. Samen op zoek naar een optimale gezondheid! Interessant voor iedereen.

Op deze avond komen inzichten over vitaminen en hormoonbalans aan de orde. Verder wordt er gesproken over het belang van gezonde vetten, de kracht van kruiden en rauwe melk! Het belooft een zéér interessante avond te worden!

Vragen? Vraag het aan Layka (yogadocent bij Vlietlijn op dinsdagavond en zaterdagochtend). Zij heeft Mike ontmoet en was zo enthousiast dat ze hem uitnodigde bij Vlietlijn om zijn kennis met jou te delen zodat ook JIJ nóg gezonder kunt leven. laykavroemen@hotmail.com

Locatie: Wellness Center Vlietlijn te Leiden

Datum: vrijdagavond 9 maart

Tijd: 19.45u tot 23u (start om 20u in de body-en mindzaal van Vlietlijn)

Entree: €12,50 p.p. voor leden / €15,- p.p. voor niet-leden

Mail naar service@vlietlijn.nl om je op te geven en maak het bedrag van €12,50 / €15,- over op rek.nr. 867491973 van Sportschool Vlietlijn onder vermelding van je voor- en achternaam + ‘Mike Donkers’.

Geef je gauw op want vol=vol!

Mike