Re: Als je nog twijfelde aan wetenschap als teken van krankzinnigheid…

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Als je nog twijfelde aan wetenschap als teken van krankzinnigheid… Re: Als je nog twijfelde aan wetenschap als teken van krankzinnigheid…

#38394

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik wil zoiets niet eens relativeren.

Het blijft volgens mij nog steeds het aanraden, tijdelijk ??, de borstvoeding te onderbreken ivm de vaccinatie. Ook een korte onderbreking van borstvoeding, hoe kort? is niet aan te raden.( risico dat borstvoeding terug loopt, stress bij moeder en kind, kans op borstontsteking) het geven van vaccinaties, zeker op zo’n jonge leeftijd, is niet normaal hoor..

Is er geen enkele arts die eens wakker wordt, en zich achter zijn oren krabt of het wel normaal is op steeds jongere leeftijd, steeds meer vaccinaties in te spuiten bij onze piepkleine baby’s?

Moeders voelen dat dit niet goed kan zijn, ik heb er heel wat vertwijfeld gezien op het buro, en ze huilen vaak zelf mee met de baby’s. En geloof maar niet dat dit alleen maar is vanwege de prik en het huilen. Baby’s huilen wel vaker zonder dat moeders daarvan overstuur raken.