Re: 5 voor 12

#99703

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Laat niemand mij nog vertellen dat het wel meevalt met onze degeneratie als ik stel dat het 5 coor 12 is! We hebben ons al veel te lang fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en moreel laten verzieken, onze geschiedenis is een eeuwenlange traditie van regelrechte krankzinnigheid, vermomd als spiritualiteit en als kennis!

Quote:
Ik zie een steeds groter groeiende groep hersenloze zombies die letterlijk niet meer voor zichzelf kunnen denken. Ik zie mensen op een drukbezochte dag in een tuincentrum die verdacht veel uiterlijke overeenkomst vertonen met het syndroom van Down, maar dit nog net niet officieel hebben. Ik zie mensen met gruwelijk gerimpelde huid, die er al zo uitzien na hun 40e of 50e. Ik zie een toenemende onvruchtbaarheid onder de bevolking. Ik zie een jeugd die zich tegoed doet aan chips, chocoladerepen en energy-drankjes. Moet ik nog even doorgaan?

Quote:
Snap je nu ook waarom ik zo fel uit de hoek kan komen? Er is geen tijd meer om nog langer te lopen soebatten over allerlei zienswijzes die niet geworteld zijn in de traditie, historie en anatomie van de mens, er moet NU iets gebeuren! We moeten terug naar de oude wijsheden. Overigens niet alleen op het gebied van voeding, maar bijv. ook het gebied van filosofie, wetenschap, klankheling, etc.

Quote:
Bedenk ook dat men nog niet half zo ver gedegeneerd was als nu. Toen bestond er nog geen adhd, autisme en rare neurologische ziektes als bijv. ALS. Dit is wat ik bedoel: het is 5 voor 12. Price waarschuwde voor de vergaande degeneratie die we nu hebben bereikt. Als de degeneratie ver gaat moeten wij ook ver gaan om weer te kunnen helen. Daarin past m.i. geen graanrijk (en dus zetmeelrijk) voedingspatroon.

Quote:
Daarom moet ik hier kletsen als Brugman om iedereen te doordringen van de gevaren van nachtschades en granen en van het feit dat we dermate ver gedegenereerd zijn dat het inmiddels al 5 voor 12 is geweest. Dat is puur realisme, waar je kennelijk de mensen mee in hun gezicht moet slaan, willen ze wakker worden en de koffie ruiken. De toon die Nora [Gedgaudas] hier aanslaat mag ik juist heel erg en is m.i. ook nodig om de ogen van de mensen wijd open te sperren, niet uit angst maar uit een gevoel van: oh, zit dat zo!

Quote:
Niet voor niets noem ik in mijn ebook bijnieruitputting de ‘stille, luidruchtige epidemie’. Meer kinderen dan ooit worden al met bijnieruitputting geboren en de energy-drankjes, chips, krachttraining en andere ongezonde gewoontes doen de rest. En dan zit je ineens midden in de 20 met compleet uitgeputte bijnieren. Deze mensen behoren tot de derde naoorlogse generatie, we zijn net de vierde ingegaan en als dit zo doorgaat, zal de vijfde generatie zich niet meer kunnen voortplanten. Dit illustreert eens te meer mijn vaak herhaalde boodschap dat het 5 voor 12 is en dat we NU zullen moeten gaan eten als onze voorouders, voordat het te laat is.

Mike