Reageer op: Nederlandse politiek

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Nederlandse politiek Reageer op: Nederlandse politiek

#187880

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik ben een nazi, omdat ik dit leven wil behouden. Ik ben een nazi, omdat ik onze bevochten waarden zoals Verlichting, democratie, vrijheid van meningsuiting en gelijkberechtiging niet wil opgeven. Ik ben een nazi, omdat ik me goed voel in de welvaart waarvoor ik zelf gewerkt heb. Ik ben een nazi, omdat ik denk dat een ongecontroleerde immigratie van grotendeels ongekwalificeerde jonge mannen deze samenleving problemen zal bezorgen.

Ik ben een nazi, omdat ik vrees dat ons sociale stelsel, dat leeft van solidariteit en gerechtigheid, de – in veel gevallen levenslange – alimentatie van veel andere mensen – die dat niet zo zien – niet zal doorstaan. Ik ben nazi, omdat ik de islam in zijn enig mogelijke interpretatie en beleving ten zeerste afwijs. Ik ben een nazi, omdat ik vrouwen met hoofddoek of versluiering als onvrij beschouw. Ik ben een nazi, omdat ik de arme regio´s in de wereld liever monetair zou helpen in plaats van hier voor veel meer geld naar verhouding minder mensen 24 uur per dag te verzorgen. Ik ben een nazi, omdat ik de politiek van de regering als fundamenteel fout beschouw en de Groenen alleen nog maar weerzinwekkend vind.

De media geven me gelijk: ik ben een nazi. Je leest het elke dag. Ik ben ook rechts-extreem en drab. Ik ben tuig en afgehaakt. Ik haat modernisering en leef in een bruin moeras.

Maar ik kan tenminste rechtop staan en in de spiegel kijken zonder misselijk te worden. En ik ben niet de enige. Heel veel mensen denken zoals ik. En daarom zal ik ook morgen nog graag een nazi zijn.

Ai, ik ben een “nazi”!

Mike