Reageer op: 'Regenboog'-illusie

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden 'Regenboog'-illusie Reageer op: 'Regenboog'-illusie

#187648

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Op 15 oktober werd een 80-jarige vrouw aangevallen door de man. De vrouw ging eerst van haar appartement naar de nabijgelegen garage toen ze gevolgd werd door de dader. In de Säumergasse greep hij de gepensioneerde vrouw, duwde haar op de grond en ging boven op haar zitten.

Toen de 89-jarige vrouw om hulp schreeuwde greep hij haar stevig vast en hield haar mond dicht. Toen voorbijgangers, die toevallig in de buurt waren, bewust werden van de situatie snelden ze naar de vrouw om te helpen. Deze verhinderden ook de ontsnapping van de man en hielden hem vast tot de politie arriveerde, die hem daarop in voorlopige hechtenis namen.

In de loop van het onderzoek is zonder twijfel vastgesteld dat de asielzoeker een soortgelijk geval kan worden toegekend: Een 62-jarige vrouw was op de ochtend van 8 oktober in Güterhallenstraße om de deur van haar werkplek te openen. De man sprak haar eerst in het Engels aan, legde een arm om haar heen en probeerde haar naar de grond te trekken. Ook hier kwamen voorbijgangers te redding, waarna de dader ontsnapte.

Asielzoeker valt oudere vrouwen aan om boven op hen te zitten

Mike