Reageer op: antidepressiva

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid antidepressiva Reageer op: antidepressiva

#186538

Elkedageenei
Sleutelbeheerder

Ik had een discussie met twee psychiaters (waarvan een hoogleraar en de ander slikt zelf antidepressiva tegen zijn dwangneurose). Hun punt is: er zit geen fluoride in AD, wel een verbinding met het element fluor, maar het element fluor zit al op diverse plaatsen in het lichaam.

Hun visie komt ongeveer overeen met deze: https://ilikemyteeth.org/fibbing-fluoride/
Uiteindeljjk kreeg ik de chemischische verbinding van fluoxetine: C17H18F3NO. En deze website: https://t.co/pAF9Rm6xQC hier is ook een app van erg handig by the way die heet FK voor iedereen die wil weten wat medicijnen doenqua indicatie en contra indicatie.

Mijn punt is: het element fluor komt los zelden voor, gaat dus bijna altijd een verbinding aan en elke verbinding met fluor wordt fluoride genoemd. Conclusie: er zit wel degelijk fluoride in AD en weer geleerd dat discussie met witte jassen meestal zinloos is. Want zij zijn profs en ik ben leek dus voor mij moeilijk onderscheid te makenin stofjes enz… . En op dat punt haak ik maar af. Dat er ruim 1 miljoen mensen in NL AD slikken schijnt ook niet te kloppen volgens de ene arts, mensen halen wel de medicijnen op maar slikken niet zegt hij en de telling klopt niet. yeah right dus we betalen met zijn allen die rommel via de verziekeraars en het wordt weggegooid??
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M65&ss=P1355