Reageer op: Bottenbouillon

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Bottenbouillon Reageer op: Bottenbouillon

#133686

Jhanne
Bijdrager

geen idee 🙂

ik doe mijn tante na, die had altijd een pot achterop het fornuis staan, op zo’n zwart plaatje. Ik mik het spul in de pan, breng het op een gewoon pitje aan de kook. Dan schuim afscheppen, kruiden erin, en als het dan net bloppert zet ik het achterop en kijk er niet meer naar om. “s avonds zet ik het dan in de gootsteen, in koud water. Volgens mij moet je het gewoon niet te moeilijk maken, dat spul kookt zichzelf en door de tijd heen leer je vanzelf hoe en waarmee het het beste gaat.

Gaatje in de deksel maakt niks uit lijkt me, alleen krijg je wat meer stoom en luchtjes in de keuken. I kocht bij de tweedehands een geëmailleerde braadpan, nog helemaal gaaf, voor 6 euri 😉

maar het beste schijnt toch gewoon RVS te zijn, dat is prijzig.