Reageer op: Inclined bed therapy

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Inclined bed therapy Reageer op: Inclined bed therapy

#133683

ad ligtvoet
Bijdrager

Dit gewoon idioot.
Eerst moesten we op een matje slapen, toen kwam het superieure ademhalen en later weer ijskoud douchen. Nu moeten we inclined slapen anders verkeren we in een desastreuze situatie.
zwaartekracht is er en ons overleven is ermee verbonden. Activiteit en daarmee spierwerk’ werkt via de aderen het bloed richting hart via de vena cava inferieur, zwaartekracht help een flink handje om het bloed van het hoofd richting hart te krijgen.Een goede preload zogt voor een goede stroke volume en daarmee is er een lagere hartslag nodig. Bloeddruk wordt door verschillende mechanismen geregeld en er zijn meerdere oorzaken voor een chronische verhoging hiervan.
Gebrek aan zwaartekracht vermindert spiermassa, botmassa etc. Spieren in werking verbeteren de stofwisseling en daarmee ook evt. ader constrictie, myogenen vrijgegeven door spieren spelen een zeer belangrijke functie mbt algehele gezondheid. Spieren zijn HET middel dat wij inzetten tegen de zwaartekracht.
Oedeem kan door de meest verschillende ziektes ontstaan en met een inclined bed pak je deze situatie niet OORZAKELIJK aan. Ook voor alternatief is er de regel dat niet alles waar is wanneer het op het net verschijnt.
Voor je het weet claimt zo meteen iemand dat hij/zij een zeer hoge bloeddruk heeft en teleurgesteld is omdat ‘de alternatieve methode’niet hielp, maar tegelijkertijd weigert er iets reguliers aan te doen. En dit zonder te onderzoeken wat er nu werkelijk aan de hand is.
Iedereen mag natuurlijk z’n ding doen, daar heb ik uiteraard niets op tegen, maar het helpt om te handelen naar feiten.
Voor straks, slaap lekker en morgen gezond weer op.
ad