Reageer op: oedeem

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid oedeem Reageer op: oedeem

#133680

Vivianne
Bijdrager

Er zijn verschillende aanbieders van de Ribes Nigrum. De werkzame stoffen worden bewaard op basis van glycerinemaceraat en worden onder de vorm van flesjes met druppeltjes aangeboden.

Volgende merken bieden de ribes nigrum aan :
Bonusan : http://www.bonusan.nl/ribes_nigrum.html
GO : http://www.gezondheidswebwinkel.nl/health/homeopathie/go-gemmotherapie/go-ribes-nigrum-100-ml.html
Lâdrome : http://www.herbalorifa.be/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=133&category_id=26&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=1

Biotics in capsules : Blackcurrant Seed oil
http://www.newpharma.nl/energetica-natura/158189/energetica-natura-black-current-seed-oil-biotics-60-capsules.html
Hierover volgende beoordeling teruggevonden :
https://www.pureformulas.com/#reviews

Maceraat: een “koud” aftreksel bij 15 tot 25 graden Celsius. In de gemmotherapie wordt uitsluitend gebruikgemaakt van maceraten op basis van glycerine en alcohol (glycerinemaceraten), omdat het jonge plantmateriaal (knoppen en scheuten) dat voor de gemmotherapie wordt gebruikt, daarin het beste oplost.

http://www.dekracht.be/Gemmatherapie.htm

Mijn zoontje komt op basis van het M-decreet met inclusieprincipe op basis van zijn leerprobleem (= leesprobleem a.g.v. niet goed lopende oog volgbewegingen) niet voor het bijzondere onderwijs in aanmerking. In Vlaanderen zijn ze deze variant ook aan het afbouwen. Het zal voor ons een school worden waar hij passend begeleid wordt en waar ze hem meer tijd geven om alles onder de knie te krijgen. Ondanks alles is hij gelukkig nog gemotiveerd.