Reageer op: De relatie tussen mensen en varkens

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden De relatie tussen mensen en varkens Reageer op: De relatie tussen mensen en varkens

#133605

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Mee eens. Maar ik schreef in de Bilderberg-topic vorige week nog het volgende:

In de relatie tussen mensen en varkens zie je ook de weerstand onder bepaalde forumleden, die hun hele Eurocentrische wereldbeeld en mensbeeld in duigen zien vallen. De blanke mens die een toontje lager moet zingen? Dat nooit!

Pas toen ik me ging verdiepen in het.zwarte perspectief kon ik het met andere ogen zien. En ook tegen deze sprekers zie je de weerstand ontstaan, want zij zijn niet beheerst en academisch volgens de Europese norm maar juist zeer fel en gepassioneerd, waardoor ze al snel boos overkomen.

Niet iedereen wil er dus aan, het cultureel met de paplepel ingegeven superioriteitsgevoel kan niet iedereen even makkelijk opzij zetten, omdat het zijn/haar identiteit mede heeft bepaald. En dus is het, zelfs als je alles al weet, zeer gezond om nu maar eens en voor altijd goed binnen te laten komen hoe ziek, hoe krankzinnig, hoe gestoord de hel is waar wij inheemse volkeren wereldwijd aan hebben onderworpen (en nog steeds onderwerpen).

Gelukkig benadrukken de makers van de docu aan het eind van deel 2 dat niet alle blanken deze psychopathische mentaliteit hebben, maar wat ze ook terecht benadrukken is dat we niet weg kunnen komen met de gedachte dat onze voorouders zich hieraan schuldig maakten en dat het dus niets met ons te maken heeft. We moeten deze donkere bladzij in onze geschiedenis onder ogen zien, dat is de enige manier waarop we herhaling kunnen voorkomen!

Mike