Reageer op: Heksje stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Heksje stelt zich voor Reageer op: Heksje stelt zich voor

#133521

Marijan
Bijdrager

je kan ook eens lamsvlees proberen, dat is een stuk malser, veel eerder klaar en ook heerlijk.
Na 3 uurtjes sudderen ga je gewoon proeven, stukje uit de pan, en als je het met vork uit elkaar kan “duwen” is het gaar, zoniet uurtje verder weer tot het gewenste resultaat is bereikt van het vlees uit elkaar duwen.
Ik had vorig jaar een grote pan stoofvlees gemaakt en daarna geweckt in halve liter potten.
Dat is zo gemakkelijk, je haalt een weckpot van de plank, maak open, kiep in pannetje, nog even 10 min. doorpruttelen.
Lekker rijst bij koken of iets anders.
Sla erbij met franse dressing, heerlijk!
En binnen kwartier staat je eten op tafel.

Ik weck trouwens in de snelkookpan, het gaat snel, is veilig en op WA Price van Sally Fallon heb ik een keer een reactie van Sally gelezen dat snelkookpan absoluut geen probleem is bij bbb en stoof, jammer dat ik het niet meer kan terugvinden.