Reageer op: Heksje stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Heksje stelt zich voor Reageer op: Heksje stelt zich voor

#133484

Heksje
Toeschouwer

Zou je met ons willen je stappenplan willen delen Paradogma?

Eerder maakte ik wel draadjesvlees (met peper en zout gekruide riblappen en sucadelappen) door ze eerst aan te braden in de stoofpan. Daarna haalde ik de lappen uit de pan, voegde water + wijn, azijn of tomaten toe, bracht dit weer aan de kook en deed daarna de lappen er weer in. Daar voegde ik laurier en kruidnagel aan toe. De wijn of azijn zou voor malsheid moeten zorgen. Dit voeg ik overigens nu niet meer toe.
Er was mij toen verteld dat je nog geen zout moet toevoegen omdat dit ervoor zou zorgen dat het vlees droog werd.
Ik had toen altijd al wisselend resultaat en de lol ging er hard vanaf.

Nu heb ik alleen maar taai vlees wat niet weg te kauwen is 🙁