Reageer op: Bijnieruitputting

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Bijnieruitputting Reageer op: Bijnieruitputting

#133299

Henry
Bijdrager

Ik wil jullie even mijnspeekseltest /cortisol meting laten zien:

Ochtend cortisol 24 nmol/l normaal 13-24
Middag cortisol 8 nmol/l normaal 5-10
Namiddag cortisol 6 nmol/l normaal 3-8
Avond cortisol 7 nmol/l normaal 1-4
DHEA-S 7ug/l normaal 3-10

cortisol belasting =45 normaal 23-42

je ziet dan de cortisol in de avond te hoog is
Kunnen jullie misschien vertellen of dit al kan duiden op bijnieruitputting ? ,het lijkt eigenlijk wel mee te vallen.