Re: 10 x beter aflevering over zout! [Video]

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden 10 x beter aflevering over zout! [Video] Re: 10 x beter aflevering over zout! [Video]

#38371

ruud
Bijdrager

Idd een goede uitzending voor de info die eruit naar boven kan komen via de gewone media.

Wel nog een vrij behoudende uitzending vind ik omdat onvoldoende uit de verf kwam dat er een levensgroot en cruciaal verschil is tussen geraffineerd zout en ongeraffineerd zout vind ik.

De winkelman van die zoutwinkel die weet toch heus wel meer dan hij in de uitzending zegt over de gezondheidsaspecten van het ongeraffineerde zout dat hij verkoopt!

En over de schadelijkheid van ongeraffineerd zout voor de gezondheid.

Hij had vind ik alle mist over dit onderwerp kunnen weghalen, of had hij dan de ganse goegemeente over zich heen gekregen?

Hieronder nog even wat een arts, Leonard Coldwell, zegt over de schadelijkheid van geraffineerd zout in een filmpje dat gaat over het genezen van kanker op een natuurlijke manier (hij zegt het na 3 min 17 als je haast hebt):

Coldwell zegt over bloeddrukproblemen: dan is er behoefte aan extra ongeraffineerd zout: geraffineerd zout daarentegen bestaat vaak uit een derde deel zand, een derde deel en een derde deel zout.

En dat gaat de aderen ontsteken: doordat het glas en het zand ertegenaan schuurt gaan ze van binnen bloeden. En dan krijg je cholesterol die probeert de ontsteking weg te krijgen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4Ed7WmIEJYU