Re: zout water niet goed voor bijnieruitputting ?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid zout water niet goed voor bijnieruitputting ? Re: zout water niet goed voor bijnieruitputting ?

#47476

Dag Poekie,

Er is niet helemaal niets mis met de koffieklysma’s, wel met de instructies die ik gevonden heb in het “klysma”-topic…

Wilson zegt inderdaad dat koffieklysma’s goed zijn en raadt ze aan iedereen aan, MAAR: Wilson zegt dat je voor de 400 tot 600 ml koffie maar een HALVE tot maximum DRIE eetlepels mag gebruiken !!!

Drie eetlepels is 15 gram… ik las hier 4 eetlepels tot 70 gram !!!

Ook zegt Wilson nooit te beginnen met 3 eetlepels, omdat je eerst moet zien of je het wel verdraagt… (het effect van de cafeine) best is te beginnen met een halve en zo op te bouwen tot jouw maximale comfortabele level… Vergeet niet dat de meeste mensen op dit forum serieus wat bijnieruitputting hebben… De hoeveelheden die goed zijn voor ons zijn niet noodzakelijk de hoeveelheden die een gezonde mens kan verdragen ! Rapunzel en ik kregen beiden bijnierpijn van de cafeine…

Probleem is dat al snel wordt verondersteld dat hoge dosissen sowieso het beste zijn…Met wat ik hier gelezen heb op het forum leek 2à3 volle eetlepels een onschuldig test-hoeveelheidje… terwijl dat het maximum is wat wilson aanbeveelt (enkel indien verdagen wordt)

Ik ga het morgen eens lekker “dolce” doen, mijn koffiemoment !